Reviews

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Reviews

 
 
 

BRUILOFTEN

"We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze trouwfoto's! Het eerste gesprek voelde meteen heel fijn en ongedwongen. Lieselot neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen. Ze is heel enthousiast, positief en heeft een heel ontspannen manier van fotograferen. Niet teveel poseren, maar heerlijk ongewongen. Je merkt vaak niet eens dat ze er is en ze weet toch de mooiste momenten en blikken vast te leggen."
(Ellis Lubben)


"Superblij met onze trouwfoto's! Je hebt niet alleen de juiste momenten, maar ook emoties mooi weten vast te leggen. Op een spontane en ongedwongen manier. Ben blij dat je deze dag erbij was!!"
(Chantal Os-Joldersma)

"Ontzettend blij met onze bruiloft foto's. Het was een prachtige dag, mede dankzij de geweldig professionele Lieselot.
Lieselot is 2 keer langs geweest om de zaken te bespreken, eerst een kennismaking om te laten zien wat er mogelijk is en onze globale wensen te bespreken, en de tweede keer kort voor de bruiloft om de wensen uit te werken.
Een van mijn persoonlijke wensen was dat ik niet wilde dat een fotograaf in de weg loopt. Ontzettend storend als op het moment dat je bijvoorbeeld de ringen geeft dat er dan een lens in je smoel staat. En ik ben zelfs verbaasd over hoe onzichtbaar Lieselot zich gemaakt heeft tijdens de bruiloft. Ik heb haar geen moment opgemerkt tijdens de ceremonie.
Verder stond ze voor alles open en gaf veel ideeën mee waar we zeker een aantal van hebben gebruikt tijdens de bruiloft. Er zijn ook een behoorlijk aantal foto's die we nooit verwacht hadden. In een woord geweldig.
Daarnaast (we blijven Hollanders) is ze absoluut niet duur.
Ik wens jou en je carrière het allerbeste toe en wil je hartelijk bedanken voor jouw bijdrage aan onze geweldige dag. Mocht er weer een gelegenheid zijn waar een fotograaf bij nodig is ben jij de eerste die ik bericht!
Liefs, Sjoerd en Vera Janssen"
(Sjoerd en Vera Janssen)


"Ik had geen andere fotograaf voor onze bruiloft kunnen wensen. Ze is er terwijl ze er "niet" is. Ze heeft onze trouwfoto's ontzettend mooi vastgelegd maar ook over de gehele dag die kleine momenten die het zo speciaal maken. Ontzettend dankbaar!"
(Remko en Ineke Bouman)

 

Share our website