Wat anderen over mij zeggen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Wat anderen over mij zeggen

Wat anderen over mij zeggen 

Misschien vind je het leuk om te lezen wat anderen over mij zeggen, om te bepalen of ik ook voor jou de juiste fotograaf kan zijn. Hieronder lees je enkele ervaringen, die ook terug te vinden zijn op mijn Facebookpagina. Het gaat een beetje tegen mijn bescheiden aard in om dit hier op te schrijven, maar het geeft wel weer wat ik doe en hoe ik werk. Super waardevol en kostbaar ook voor mezelf om weer terug te lezen! Altijd dankbaar wanneer mensen een reactie achterlaten over hun ervaringen met mij!
 

"We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze trouwfoto's! Het eerste gesprek voelde meteen heel fijn en ongedwongen. Lieselot neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen. Ze is heel enthousiast, positief en heeft een heel ontspannen manier van fotograferen. Niet teveel poseren, maar heerlijk ongewongen. Je merkt vaak niet eens dat ze er is en ze weet toch de mooiste momenten en blikken vast te leggen."
(Ellis Lubben, 10 oktober 2019)

"Superblij met onze trouwfoto's! Je hebt niet alleen de juiste momenten, maar ook emoties mooi weten vast te leggen. Op een spontane en ongedwongen manier. Ben blij dat je deze dag erbij was!!"
(Chantal Os-Joldersma, 19 juli 2019)

"Ontzettend blij met onze bruiloft foto's. Het was een prachtige dag, mede dankzij de geweldig professionele Lieselot.
Lieselot is 2 keer langs geweest om de zaken te bespreken, eerst een kennismaking om te laten zien wat er mogelijk is en onze globale wensen te bespreken, en de tweede keer kort voor de bruiloft om de wensen uit te werken.
Een van mijn persoonlijke wensen was dat ik niet wilde dat een fotograaf in de weg loopt. Ontzettend storend als op het moment dat je bijvoorbeeld de ringen geeft dat er dan een lens in je smoel staat. En ik ben zelfs verbaasd over hoe onzichtbaar Lieselot zich gemaakt heeft tijdens de bruiloft. Ik heb haar geen moment opgemerkt tijdens de ceremonie.
Verder stond ze voor alles open en gaf veel ideeën mee waar we zeker een aantal van hebben gebruikt tijdens de bruiloft. Er zijn ook een behoorlijk aantal foto's die we nooit verwacht hadden. In een woord geweldig.
Daarnaast (we blijven Hollanders) is ze absoluut niet duur.
Ik wens jou en je carrière het allerbeste toe en wil je hartelijk bedanken voor jouw bijdrage aan onze geweldige dag. Mocht er weer een gelegenheid zijn waar een fotograaf bij nodig is ben jij de eerste die ik bericht!
Liefs, Sjoerd en Vera Janssen"

(Sjoerd en Vera Janssen, 29 juli 2019)

"Ik had geen andere fotograaf voor onze bruiloft kunnen wensen. Ze is er terwijl ze er "niet" is. Ze heeft onze trouwfoto's ontzettend mooi vastgelegd maar ook over de gehele dag die kleine momenten die het zo speciaal maken. Ontzettend dankbaar!"
(Remko en Ineke Bouman, 26 augustus 2019)

"Niet alleen supermooie foto's, maar ook super gezellig en ongedwongen! De jongens hebben het er nog over: Mam, weet je nog dat Lieselot foto's kwam maken? Dat was leuk hè?!". "
(Marloes te Riet, 9 april 2018)

Share our website