40 OVER 40 EXPERIENCE

  • Home
  • Informatiepagina's
  • 40 OVER 40 EXPERIENCE

 

Ook dit jaar ga ik 40 vrouwen van 40 jaar en ouder fotograferen voor een

SPECIALE CAMPAGNE

40 OVER 40

 
 

 

Vrouwen vanaf veertig hebben levenservaring, weten beter wat ze willen, hebben meer rust en zelfvertrouwen, zijn sterk, mooi en niet te vergeten sexy natuurlijk! Alleen te vaak vergeten we dit en cijferen we onszelf weg. Zo jammer!
Ik weet dat ik een betere moeder, partner, dochter, zus, vriendin en fotograaf ben wanneer ik me krachtig, tevreden en zelfverzekerd voel. Een manier voor mij om dit voor elkaar te krijgen was door mezelf een glamourshoot te gunnen bij een fantastische collega fotograaf Wendy de Craemer

Die ervaring zelf en de krachtige foto's naderhand hebben me laten voelen en zien wat een mooie, krachtige en sexy vrouw ook ík ben. En natuurlijk glipt dat gevoel geregeld even weg, maar gelukkig kan ik dan een blik werpen op de foto's en dat weer terughalen
Omdat ik dit zo sterk voel, heb ik me voorgenomen om ook komend jaar een "40 over 40" campagne te lanceren. Dat betekent dat ik weer veertig vrouwen van over de veertig deze geweldige ervaring ga bieden. Alleen de eerste veertig aanmeldingen krijgen deze ervaring inclusief een digitaal bestand naar keuze, dus alles bij elkaar een totale waarde van minstens €500, voor maar €175.


 

IK WIL ÉÉN VAN DIE 40 VROUWEN ZIJN! 
 


"Ik sta nooit mooi op de foto"

"Ik wil eerst afvallen"

"Dat doe ik misschien later nog wel eens"

"Nee hoor, alleen de kinderen hoeven op de foto"Argumenten die we bijna dagelijks horen, maar je hoeft echt niet te wachten! Wij gaan ervoor zorgen dat je op je best op de foto staat. En dan niet alleen door de juiste styling en visagie, maar ik zal je al pratend door je fotoshoot begeleiden. Van de stand van je voeten tot je haar en alles er tussenin, wij zorgen dat het klopt!

GUN JEZELF DIT EN VERTROUW OP ONS TEAM OM DIT EEN HEERLIJKE ERVARING TE LATEN WORDEN! JE VERDIENT HET!


 

 
Ervaring van Mariëlle:

"Wat een heerlijke ochtend bij Lieselot! Koffie, wat lekkers erbij en eerst gewoon even kletsen. Lieselot doet er alles aan om je snel op je gemak te laten voelen. Voor ons beiden zijn de eerste paar foto's even wennen, maar uiteindelijk merk ik er bijna niets meer van dat ze toevallig ook achter de camera staat en ben ik ontzettend blij met de foto's! 'Echt Mariëlle' en eindelijk weer eens foto's van mijzelf in plaats van die met mijn kind! Dank voor de gezelligheid Lieselot én natuurlijk, vooral voor de foto's!"

 

 
 


Wat kun je allemaal verwachten?

Na je aanmelding ontvang je verdere informatie en zetten we de datum van jouw 40 OVER 40 shoot vast. 
Ruim voor je shoot hebben we een consultatiegesprek om jouw wensen te bespreken en alvast een beeld te vormen van de door jou gewenste shoot.

Op de dag zelf word je volledig door ons in de watten gelegd, je haar en visagie worden verzorgd en het is gewoon een gezellig uitje eigenlijk. Doordat we met vrouwen onder elkaar zijn ontstaat er al snel een vertrouwde sfeer en kunnen we met z'n allen volop genieten.

Een paar weken na de shoot kom je opnieuw in de studio om je foto's te bekijken. Weer even helemaal terug naar de dag van je shoot en jezelf terug zien zoals je eruit zag. Voor veel vrouwen een bijzonder en emotioneel moment.
Pas dán bepaal je trouwens of je foto's wilt bestellen! Dus ben je niet tevreden? Dat vinden we dan echt heel jammer, maar dan hoef je niks te bestellen!
Het is onze taak om zulke mooie foto's van jou te maken, dat je ze het liefst allemaal wilt hebben!


 

Investeer nu eens in jezelf, want dit is een ervaring die je altijd bij zal blijven! 

En als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor je partner, je kinderen of een andere dierbare

 
"EXIST IN PHOTO'S"
Een waardevolle legacy voor jezelf en je geliefden

Tot snel, veel liefs Lieselot!AANMELDINGSFORMULIER 40 OVER 40


 

Share our website