• Lieselot Floris Fotografie
  • Baby
  • Familie
  • Bruiloft

Liever een mooi portret?

Van jezelf? Van je kind(eren)? Of van jullie als gezin? 

Ook dat kan ik voor je verzorgen! Vaak voelt het wat ongemakkelijk om portretfoto's te laten maken, maar vooraf hebben we ruim contact om alles voor te bespreken, we zorgen voor een informele en ontspannen sfeer en ik geef je aanwijzingen om ervoor te zorgen dat je op je mooist op de foto komt! 
Mail me via het contactformulier en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Lieselot Floris Fotografie

Hi, ik ben Lieselot, een informele lifestyle familiefotograaf uit Enschede voor gezinnen die op zoek zijn naar ongedwongen, spontane en 'echte' foto's. Ik ben niet op zoek naar het zogenaamde perfecte plaatje, maar juist naar datgene wat iedereen zo uniek en perfect maakt. Ik hoor vaak terug hoe herkenbaar personen op de foto staan, echt zoals ze zijn met hun eigen karakters. Dat is wat ik wil en waar ik ontzettend blij van word!

Ik richt me vooral op (jonge) gezinnen, want wat worden kinderen snel groot en wat gaat deze heerlijke periode in je leven snel voorbij! Het is dus super belangrijk en waardevol om deze periode vast te leggen zodat de herinneringen nooit verloren gaan!

We spreken af op een mooie buitenlocatie of ik kom bij jullie thuis. De omgeving is immers mede bepalend voor de sfeer en gemoedstoestand, en om die foto’s te kunnen maken die ik graag wil is het belangrijk dat er een ontspannen, informele en gemoedelijke sfeer hangt. Ik ben zelf heel open en makkelijk in de omgang. Daarbij voel ik snel aan wat wel of niet aansluit bij een gezin zodat ik daar goed op in kan spelen om bij te dragen aan het vertrouwde gevoel. Kinderen mogen lekker zichzelf zijn, en veel vaders vinden het fijn dat ze niet stijf hoeven te poseren maar ook juist met de kinderen mogen klieren - zoals vaders nu eenmaal vaak doen ;)

lees verder