Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mij

Een klein beetje meer over mij:

Ik ben inmiddels 42 jaar, geboren en getogen in Enschede, getrouwd met Franco en samen hebben we drie heerlijke kinderen.
Na een carrière van zo'n vijftien jaar binnen de jeugdhulpverlening ben ik rond mijn 35e echt begonnen met fotograferen. Wat heerlijk om te doen, wat fijn om mensen blij te mogen maken met mijn foto's en wat krijg ik hier veel energie van!
Oorspronkelijk richtte ik me veelal op de spontane fotografie, bruiloften en gezinsreportages, maar de studio trekt me meer en meer. Ik geloof dat ik nooit uitgeleerd raak en vind het super om steeds nieuwe mensen - tegenwoordig vooral vrouwen - te leren kennen en voor hen foto's te maken die voor hen van onbetaalbare waarde zijn. Dus genoeg nu over mij, want het gaat mij om jou!

Wanneer heb jij voor het laatst professioneel foto's laten maken?
Sta jij zelf überhaupt wel eens op de foto? Of ben jij degene die de foto's meestal maakt? 
Als je dierbaren nu foto's van jou zouden zoeken, wat zouden ze dan vinden?
Ik hoef je niet te vertellen hoe belangrijk het is om te bestaan op foto's, maar naast de portretten die we samen gaan maken, zorgen wij voor een  onvergetelijke ervaring. Een moment voor jezelf, omdat jij dat verdient. Veel te vaak praten we negatief over onszelf en vinden we onszelf niet mooi of goed genoeg. Zo jammer en he-le-maal niet nodig!! In onze studio draait het even helemaal om jou, laten wij je zien en voelen hoe fantastisch jij bent en creëren we portretten van jou zoals je altijd al eens hebt willen hebben. Vrouwelijk, krachtig en sexy!

Hopelijk zien we je snel! X Lieselot
 

 

Share our website