Bruiloft Chantal en Emanuel

Op 31 mei 2019 was de bruiloft van Chantal en Emanuel, en wat een heerlijke dag was het! Ze zagen er beiden prachtig uit, net als hun kinderen Nina en Sepp! De huwelijksvoltrekking vond plaats op het mooie Erve Beverborg in de Lutte, en de liefde was gewoonweg voelbaar!

Ik mocht die ochtend al op tijd bij Chantal zijn, waar zij en haar dochter Nina klaar werden gemaakt voor deze bijzondere dag. Gezellig samen hun haren en make up laten doen, terwijl de mannen zich elders klaar maakten. Ook daar ben ik tussendoor snel naartoe gegaan om wat foto's te maken, en hoewel kerels natuurlijk altijd heel stoer zijn bouwde de spanning daar ook al aardig op!
Toen was het tijd voor Emanuel om Chantal op te gaan halen, in een mooi versierde rode VW busje. En ja, ook al ben je al jaren bij elkaar en heb je samen twee kinderen, het is dan toch heel spannend om elkaar voor het eerst te zien! Emotionele en vreugdevolle momenten, die ze deelden met hun naaste familie. Hierna gingen ze samen met Nina en Sepp in het busje naar Erve Beverborg. Ik was hier nog niet eerder geweest, maar wat een heerlijke locatie en wat hadden we geluk met het weer!
Vrienden en familie verzamelden zich ook bij Erve Beverborg om getuige te zijn van deze mooie momenten, en om het extra bijzonder te maken werd het huwelijk voltrokken door een goede vriend van Emanuel en Chantal. Het was een heel persoonlijke ceremonie, en als ik er nu aan terugdenk krijg ik meteen weer een glimlach op mijn gezicht, van de lieve, gemeende woorden die werden gezegd en gewoon het geluksgevoel dat er hing! Na de ceremonie werd er uiteraard geproost en waren er de felicitaties, de lekkernijen van de sweet table, mooie cadeaus en vooral veel gezelligheid! Na een heerlijke avondmaaltijd ben ik stilletjes aan naar huis gegaan, terwijl het bruidspaar en hun gasten zich op maakten voor een top avondfeest bij 't Bölke in Enschede!

Hier een kleine greep uit de grote hoeveelheid foto's die ik op deze dag heb genomen, om een indruk te geven van deze onvergetelijke dag.

Share our website