Newborn Niene

Op 5 mei is Niene geboren! Vincent en Sanne waren al trotse ouders van hun zoon Cas (2,5jaar), maar nu dus ook van een dochter. Toen Niene 2 weekjes oud was mocht ik bij hen thuis een reportage komen maken.

Toen ik aankwam ontmoette ik Vincent, Sanne en grote broer Cas. Moeder had me al verteld dat Cas best een beetje moest wennen aan de komst van zijn nieuwe zusje. Er verandert natuurlijk ineens ook zóveel! De geboorte van zo'n kleintje zet de wereld even stil, maar ook behoorlijk op zijn kop. Iedereen moet weer aan elkaar wennen, het is best vermoeiend allemaal en als gezin moet je weer een heel nieuw ritme vinden. Heel logisch dus wanneer de oudere broers en / of zussen hier echt wel even aan moeten wennen! 
Terwijl Niene nog een fles kreeg van mama, hebben Cas en ik elkaar daarom alvast een beetje leren kennen en foto's van elkaar gemaakt. Wat een heerlijk ondernemend en ondeugend kind! Na de fles zijn we naar boven gegaan, en eigenlijk hebben we de hele reportage op het grote bed in de slaapkamer van Vincent en Sanne gemaakt. Staan, zitten, maar ook lekker liggen, knuffelen, klieren, gewoon van elkaar genieten! Cas vond de vuilniswagen buiten veel interessanter, maar gelukkig kwam hij er soms even bij. Kinderen van zijn leeftijd hebben nu eenmaal niet het geduld of de zin om langer dan vijf minuten op de foto te gaan, en dat is helemaal prima. 

Hieronder een greep uit de reportage van Vincent, Sanne, Cas en Niene

 

Share our website