Bruiloft Remko en Ineke

In juli trouwden Remko en Ineke, met hun prachtige dochters Lynne en Yara erbij! Het was een heerlijke dag, vol leuke mensen, liefde, warmte (ook letterlijk!), gezelligheid, humor, verrassingen, lekker eten en drinken en als afsluiter een top avondfeest!

Om 8 uur was ik al bij Ineke, om ook de voorbereidingen vast te leggen. Fijn, want dat geeft de tijd om even rustig een kop koffie te drinken (vooral dat vind ik erg fijn ;)  ), aan elkaar te wennen, kennis te maken met de meiden, en vervolgens langzaam weer naar de achtergrond te verdwijnen. Dat is waar ik toch het liefste ben, op de achtergrond. Dat geeft mij de kans om goed te zien wat er om mij heen gebeurt en ongemerkt die waardevolle momenten vast te leggen.
Remko en Ineke hebben ervoor gekozen om elkaar voor het eerst te zien bij het Lutterzand. Wat een heerlijke plek, en ook al was het wat moeilijk begaanbaar op de mooie hakschoenen van Ineke, het was de moeite waard! Wat een spanning bouwt zich op naar dat moment, ook voor de meisjes. Lief en mooi om te zien! En wat zagen ze er allemaal prachtig uit! Na wat eerste onwenninge foto's - ze houden helemaal niet van poseren, wat goed uitkomt, want ik houd daar ook niet van - hebben we in korte tijd een aantal mooie foto's gemaakt. In plaats van geposeerde foto's vind ik juist foto's zoals de hoofdfoto bij deze reportage zo waardevol! Dit is waar het voor mij om gaat, die liefde, knuffels, vrolijkheid, gekkigheid, gewoon samen, heerlijk!
De ceremoniemeester had als verrassing een gave roze Cadillac geregeld om hen naar de trouwlocatie te brengen (Restaurant Fox in Denekamp), waar de daggasten hen al op stonden te wachten.
De huwelijksvoltrekking was buiten aan het water, zo mooi! En wat moesten we allemaal lachen toen de babs niet eenmaal, maar wel tweemaal een verkeerde naam gebruikte voor Remko! Gelukkig kwam het allemaal goed! Op het moment dat de ringen uitgewisseld zouden worden kwam de grootste verrassing van de dag, want in plaats van traditionele ringen hadden Remko en Ineke besloten hun ringen daar ter plekke te laten tatoeëren! Een primeur voor alle aanwezigen, inclusief de trouwlocatie en de tatoeëerders zelf!
Na het tekenen van de aktes was het tijd om te proosten, felicitaties in ontvangst te nemen en te genieten van alle zoete heerlijkheden die prachtig uitgestald waren. Een moment voor het bruidspaar om even bij te komen van alle spannende gebeurtenissen, te genieten van elkaar, het weer en de locatie en bij te kletsen met de daggasten.
Ondertussen werden - ook buiten - de voorbereidingen voor het diner getroffen. Een prachtig aangekleedde lange tafel en werkelijk ontzettend lekker eten!! Een emotionele speech van de vader van de bruid mocht natuurlijk ook niet ontbreken. 
Niet lang daarna kwamen de eerste avondgasten en kon het avondfeest los barsten. Met de goede muziek en bijpassende lichtshow van de deejay was dat geen probleem, helemaal niet meer nadat Remko en Ineke samen een strak ingestudeerde openingsdans deden! Veel gezelligheid, vrolijkheid, muziek en dans, wat tot in de late uurtjes door is gegaan!
Zelf heb ik rond 22u het feest verlaten, moe maar voldaan, en boven alles super dankbaar dat ik deze dag vast heb mogen leggen!
Ook zo fijn om naderhand van de vader van de bruid en andere gasten te horen hoe prettig ze mijn aanwezigheid hebben ervaren, want dat vind ik ontzettend belangrijk!

Helaas staan de foto's niet helemaal op volgorde, maar ze geven wel een impressie van de dag. Veel kijkplezier!
 

Share our website